Így készíts vagány tusvonalat - ifaktor
smink

Mindig is tetszettek neked a vagányabb stílusú tusvonalak, de úgy érzed nem tudod őket megcsinálni? Most cikkünkben mutatunk neked több cicaszem variációt is, amelyek bonyolultaknak tűnnek, de valójában egyszerűen eltudod készíteni.


Fel tudod dobni a megszokott vonalat egy másikkal kicsit fellette. Lényegében először tovább húzod a tusvonalat farkincáját, de nem kezded el teljesen kitölteni, hanem kicsit vékonyabb vonalat satírozol be. Ennél a technikánál bátran alkalmazhatsz a megszokott fekete helyett, akár világosbarnát is.

A következő tusvonal stílus minden szemformához tökéletesen passzol, legyen szó kerek szemről vagy éppen rejtett szemhéjról. Egy laposecset segítségével sokkal könnyebben meg tudjuk húzni a vékony vonalakat.

A legutolsó tippünk talán mindegyik közül a legegyszerűbb és főként azoknak ajánljuk, akiknek az egyenes vonal meghúzása szokott gondot okozni. Ebben az esetben pontosan az a lényeg, hogy elmosódott legyen a vonal teteje. Ezt a legjobban egy szemceruzával érdemes elkészíteni és egy satírozó ecsetet használni hozzá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!