Udvaros Dorottya boldog, hogy édesapjának párja van - ifaktor
udvaros dorottya egy padon ül

A színésznő rendkívül szoros kapcsolatot ápol édesapjával, akinek társát néha már anyaként is szólítják.


Udvaros Dorottya legnagyobb motivációját édesapjából meríti. A 95. életévét betöltött Udvaros Béla szavai naponta ott motoszkálnak a művésznő fejében.

Emlékszem, bölcsen azt magyarázta, hogy akármilyen kis porszemek vagyunk mi, emberek a világmindenségben, nekünk fontos feladatunk van a Földön. Bevallom, édesanyámhoz hasonlóan, sajnos néha én is hajlamos vagyok a depresszióra; de ugyanakkor édesapám akaraterejét, küzdőképességét örököltem, amely átsegít minden nehézségen
„Mellette minden olyan egyszerűnek tűnt! Legnagyobb örömömre egyszer volt alkalmunk együtt dolgozni: 2007-ben az Evangélium Színházban a Csongor és Tündében játszottam, apu pedig a darab rendezője volt" – mesélte Dorottya.

Dorottya nagyon örül, hogy édesapja párja ilyen nagyszerű asszony. Beismerte, hogy néha már anyaként is szólítják, hiszen annyira jó gondját viseli a családnak.

„Hihetetlenül energikus, kultúra- és természetszerető asszony, aki rengeteg közös programot szervezett már. [...] Egykori munkájából kifolyólag rengeteg hasznos tanáccsal is ellátott, ugyanis hosszú éveken keresztül egy termelőszövetkezet főkönyvelőjeként dolgozott. Tőle tanultam meg rengeteg hasznos pénzügyi dolgot, megtanított arra, mire kell odafigyelnem”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!