Újabb jel, hogy Gelencsér Tímea és Berci egy párt alkotnak - ifaktor
Hegyes Bertalan fekete, pöttyös ingben és Gelencsér Tímea piros átlátszó ruhában
Gelencsér Tímeát és Hegyes Bertalant már a tavalyi Dancing with the Stars elejétől fogva összeakarták boronálni a nézők és a két híresség rajongótábora is. Sokáig úgy tűnt, hogy mindebből hamarosan valóság lesz és a #Berella (Hegyes Berci és Gelencsér Timi közösségi médiában elterjedt neve – a szerk.) a valóságban is összeáll.


A DWTS győztes párja azóta igencsak messzire sodródott egymástól, hiszen Timi Dominikára utazott hosszú hónapokra az Exatlon Hungary forgatása miatt, ahol műsorvezetőként volt jelen Palik László oldalán.

Amióta visszajött, azonban egyre másra érkeznek az újabb és újabb fotók, videók a korábbi győztes pártól, akiknek egy posztja alatt ismét kifejtik a rajongók, hogy nem értik: miért nem alkotnak egy párt?

A legárulkodóbb mégiscsak Osvárt Andrea kommentje, amelyben a következőket írja: „Olyan szépek vagytok!", amire Timi egy szívvel válaszolt.

Talán mégis együtt vannak, csak inkább – amennyire lehet – titokban tartják a nyilvánosság előtt a dolgot? Sok hozzászóló bizony erre tippel...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!