Újabb sztáresküvő: B. Nagy Réka is "elkelt" - ifaktor
A jelek szerint a sztárok június és szeptember között szeretnek a leginkább házasodni, ugyanis Majkáék és Puskás Petiék esküvője után, most B. Nagy Réka és szintén influenszer párja, Konkoly Dávid egy összekötötték életüket.


Réka az Instagram-oldalán árulta el, hogy nagyon hálás Dávidért a sorsnak és a barátaiknak, valamint családtagjaiknak pedig azért, hogy részesei voltak a nagy napnak, amelyen minden tökéletesre sikerült.

Réka menyasszonyhoz illő módon egy gyönyörű fehér ruhát választott, míg Dávid egy kék öltönyt.

„Életünk legcsodásabb napja! Bemutatom nektek a feleségem @bnagyreka_official-t. Szavakba sem tudom önteni azt mennyire boldog vagyok veled.A buli pedig ELKÉPESZTŐEN zseniális volt. Mindenkinek hálás vagyok, akik eljöttek és ilyen felejthetetlenné tettétek ezt a napot! Remélem mindenki annyira jól érezte magát,mint mi. Nincsen jobb szó,mint a csoda ami tegnap történt!"

– írta a friss férj az Instagram-oldalán, de B. Nagy Réka is beszámolt az eseményről (alább látható).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!