Újra szerelmes lett Baronits Gábor? - ifaktor

Már korábban is születtek pletykák arról, hogy Baronits Gábor és Oczella Eszter között több van, mint barátság. Most megtudjuk igazak-e a hírek.


Baronits Gábor és Oczella Eszter, a 2016-os Miss World Hungary győztese a napokban posztolt képeik alapján ugyanabban az időben nyaraltak Santorinin. Ez mindenképpen árulkodó jel.

A két fiatal egy csapatban versenyzett a TV2 új műsorában, a Totemben, ahol minden jel arra mutat, hogy igencsak összemelegedtek.

„Mind a hét emberrel nagyon szoros lett a kapcsolatunk a táboron belül a ránk váró kihívások teljesítése közben. Gáborral felvettük a kapcsolatot a forgatás után, a táboron és a műsoron kívül. Ismerkedünk, de ennél többet most még nem szeretnék mondani" – nyilatkozta a Ripostnak Eszter.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!