Vajna Tímea készen áll az anyaságra - ifaktor
Vajna Tímea napszemüvegben sétál egy utcán

Vajna Tímea több megdöbbentő dolgot is elárult egyik legújabb Instagram-bejegyzésében. Többek közt, hogy mennyi mindent ki kellett hagynia az amerikai állampolgárságának hiánya végett és azt is, hogy rövid időn belül édesanya szeretne lenni.


Korábban már mi is megírtuk a hírt, miszerint Vajna Tímea megkapta az amerikai állampolgárságot. Az influenszer nagyon boldog, hogy sikerült ezt megszerezni, ugyanis rendkívül gátolta ez őt sok mindenben a magánéletében.

Tímea legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy mennyi mindent ki kellett hagynia az állampolgársága végett. Többek közt keresztapja temetését és nagyapja születésnapját is. Továbbá Tímea azt is elmondta, hogy ő is kapott felkérést a népszerű táncműsorba, a Dancing with the Stars-ba. Illetve megosztotta a követőivel, hogy határozottan készen áll a családalapításra is.

,,Tegnap végre magyar-amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok 🇺🇸🇭🇺Igaz megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy már a gyerekeim és unokáim kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd. Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. A covid is lelassîtott mindent..Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat…Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlõdését( csak facetimeon keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén 😢nem tudtam elvállalni a kedvenc TV mûsoromat a Dancing with the Stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ünnepelhetem meg a nagypapám 90. szülinapját( passportra való várakozás miatt)..nem ehettem finomakat, nem mehettem színházba, nem kirándulhattam a Bükkben és még sorolhatnám, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek -fõleg ebben a mai világban.. csak az adó ne lenne itt közel 50% 😖 Amit a médiában olvastok az nem mindig igaz☝️sõt..Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy ennyien gratuláltatok. Remélem jövõ ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett🙃”

-írta Instagram-bejegyzésében Tímea.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!