Vajna Tímea menyasszony lett, megmutatta vőlegényét is - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy egy ideje egyértelmű jeleket adott az influenszer, Vajna Tímea arra, hogy kapcsolatban élhet egy férfivel. Azt azonban a mai napig nem tudtuk, hogy ez a kapcsolat már ennyire komoly.


Vajna Timi ugyanis büszkén osztotta meg Instagram-oldalán az örömhírt, miszerint ismét menyasszony lett, ugyanis a titokzatos férfi megkérte a kezét.

Timi annyit elárult, hogy a kapcsolatuk vőlegényével barátságból indult, majd végül szerelemmé alakult.

„Barátságból szerelem lett💍 07/21/21 Beleszeretni a legváratlanabb emberbe a legváratlanabb időpontban😁❤️ Nem gondoltam, hogy készen állok rá, de annyira jó voltál hozzám, és apránként azon kaptam magam, hogy beléd szerettem"

- olvasható Timi bejegyzésében.

Az eljegyzésről az influenszer rengeteg fotót osztott meg, amiken láthatjuk a csodálatos gyűrűt és jóképű vőlegényét is. Követői pedig nem győztek gratulálni és együtt örülni Timivel. Közel 600 kommentet kapott és majdnem 20 ezren kedvelték képét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!