Vajna Timi másodjára is nagynéni lesz! - ifaktor
Vajna Timi repülőgépen ül napszemüvegben

Vajna Timi húga, Visváder-Palácsik Lilla második gyermekét várja. A családba ismét egy kisfiú érkezik, így bizony várni kell a „hercegnővel” még egy kicsit.


Vajna Timi húga arról számolt be Instagramján, hogy újból édesanya lesz. Ezt pedig férjével, Visváder Tamással élhetik meg közösen. Természetesen a posztban a temérdek jó dolog mellett, egy két nehézséget is beismert Lilla. A párnak már van egy kisfia, akit 2020-ban hoztak napvilágra, és a Noah nevet kapta.

"Most már értem miért mondják azt, hogy minden terhesség más. A mostani várandóságom nem is hasonlít az elsőre. Noah babát várva soha nem voltam rosszul, mindent kívántam, jókat ettem. Most viszont sokszor alig bírok enni, sokkal álmosabb és fáradtabb vagyok, de egy valami ugyanaz: az érzés, az az elmondhatatlan, felfoghatatlan csoda, hogy a szívem alatt egy kicsi élet fejlődik. Egy kis élet, aki már most meghatározza a mindennapjainkat."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!