Valkó Eszter így köszöntötte három éves kisfiát - ifaktor
Valkó Eszter kisfiával, Simonnal

Valkó Eszter nagyon élvezi a külföldi életet családjával Hollandiában és állítása szerint hároméves kisfia, Simon már jobban beszéli a nyelvet, mint ő.


Valkó Eszter igazán nagy sikerű tévés karriert futott be, azonban egy ideje visszavonult a média szereplésektől. Karrierjét még az RTL betelefonálós műsoraiban kezdte, ezután pedig, olyan műsorokban tűnt fel, mint a Havazin, a Reggeli vagy éppen az ÉletmódKalauz. Párját, Pétert először a Nyerő Páros című műsorban mutatta meg a kameráknak, 2016-ban. Utána pedig 2020-ban a Love Bistro adásában szerepeltek együtt.

Kevesen tudják az egykori műsorvezetőről, hogy Hollandiában él férjével és közös kisfiúkkal. Mivel Péter korábban ott kapott egy álláslehetőséget, így először csak ő költözött ki, de végül Eszterék is utána mentek. Az egykori tévés szerint nagyon élvezik a kinti életet és állítása szerint kisfia, Simon már jobban beszél hollandul, mint ő.

,,Simi jobban beszél hollandul, mint én, az egészen biztos. Nem mindennap jár bölcsibe, megvan a lehetőség, hogy részidőben járjon, de eleget ott van ahhoz, hogy szocializálódjon, barátai legyenek. Reggel, amikor összekapom a bölcsire, mindig elmondja, hogy szívesebben menne játszóházba. Napközben a háziasszony szerepét töltöm be, bevásárolok, kicsit takarítok, kicsit főzök, és ha ezekkel végeztem, akkor elkezdem gyártani a videókat"

-nyilatkozta korábban Eszter Palik László műsorában.

Idén pedig már harmadik életévét tölti be Simon és édesanyja egy megható Instagram-bejegyzésben köszöntötte fel őt.

,,3 éve ölellek, szeretlek❤️ Tudom, hogy közhely, de nélküled üres lenne az életem. Nincs hashtag# csak örök kötődés. Boldog Születésnapot Kisfiam❤️❤️❤️"

-írta Eszter.


Ne hagyd ki!