Vastag Csaba és új szerelme egyből 4 gyereket szeretne - ifaktor
Vastag Csaba egy kanapén fekszik napszemüvegben egy kutyát simogatva

Amint lehet, össze is költözne Vastag Csaba és új szerelme, Evelin.


Vastag Csabára is rátalált a szerelem. A 40 éves énekes már több hónapja egy párt alkot új barátnőjével, Evelinnel. Elmondása szerint, a kapcsolatuk úgy indult mint a kamaszoké. Megvolt a kölcsönös szimpátia, de egymás heccelésével és beszólogatásokkal egyre inkább közelebb kerültek, míg végül elválaszthatatlanokká váltak mostanra.

A Story magazinnak a következőket mondta Csaba:

A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be. (…) Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk

Természetesen Evelin is elárult magáról néhány dolgot:

Több mindenben kipróbáltam magam. Van tapasztalatom a kereskedelemben, a szépségiparban. (…) Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban vagyok, közben egy vállalkozást is igyekszem indítani.”

Amikor pedig Csabát arról kérdezték, hogyan tervezik a jövőjüket és mennyire gondolnak komolyan egy esetleges gyerekvállalást, ezt válaszolta:

Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket. Legalább 4 gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel. (…) Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!