Vasvári Vivi szerint Tápai Szabina csodálatos anyuka - ifaktor

Tápai Szabina Instagram-oldalán megosztott egy fotót követőivel, amin bikiniben pózol harmadik gyermeke születése után három hónappal és a látvány elképesztő.


Nem csak követőit sokkolta fantasztikus kinézetével Szabina, hanem influenszer társát, Vasvári Vivit is, aki azonnal meg is jegyezte Szabina fotója alatt, hogy csodálatosnak tartja.

„Pénteken lesz 3 hónapos a Bella. Ő a 3. gyerkőc, akit a testem kihordott, most pedig táplál, mert anyatejes baba. Igazából magamnak és az utókornak készültek a képek. De ma ebben a borongós időben feltettem a kérdést, hogy kíváncsiak vagytok e rá? Jelenleg 95%-ban igen. Így, hát itt van. Hozzáteszem, igyekeztem előnyös pózba vágni magam, bár lehet, hogy az S-es fürdőruha kissé korainak bizonyult. 😂 Ez vagyok én a 3. gyermekem születése után 3 hónappal. Mindenki máshogy alakul és mindenki úgy tökéletes ahol tart. Én most így szeretem magam"

- olvasható Szabina bikinis fotója alatt, amire Vivi így reagált:

„Szerintem gyönyörű vagy Szabina és csodás anyuka!"

- olvasható Vivi hozzászólásában, amire rögtön érkezett is 68 kedvelés.

Egyet kell értenünk Vivivel, ugyanis szerintünk is fantasztikusan fest Szabina, három gyerkőc ide, vagy oda.

Szabina fotóját ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!