Vasvári Vivien újabb szépészeti beavatkozáson esett át? - ifaktor

Vasvári Vivien sosem titkolta, hogy volt már példa esztétikai beavatkozásra az életében, azonban az utóbbi időben mintha nem ugyanaz az arc nézne vissza Instagram-fotóin, mint akit eddig ismerhettünk.Vasvári Vivien kétgyermekes édesanya, üzletasszony, ex-luxusfeleség. Az Instagram-oldalán napi szinten aktív életet él. Egy ideje viszont mintha másképp nézne ki az arca, mint eddig. Az idén nyáron készült bejegyzéseihez képest sokat változott, de gyanítjuk, hogy ez csak a szerkesztőnek köszönhető.

Több oka is lehet ennek a hirtelen jött új külsőnek. Köztük az is lehetséges, hogy Vivien csupán egy újabb beavatkozáson esett át és ezt a változást fedeztük fel Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!