Verebélyi Vivi és Nagy Norbi először ünnepelnek kettesben - ifaktor
Verebélyi Vivi és Nagy Norbi
Mindannyiunk kedvenc influenszerpárosát, Verebélyi Vivit és Nagy Norbit kérdeztük az ünnepi készülődésről, a karácsonyról és hagyományokról.


1., Hogyan telt a tavalyi karácsonyotok?

V&N: Természetesen! Tavaly nagyon izgalmas volt hiszen költöztünk előtte 1-2 héttel és nagyon vártam, hogy legyen terünk mindenre. Előtte egy 36m2-es lakásban éltünk a nappali nem igazán volt nappali és nagyon izgatottak voltunk amiatt, hogy kényelmes karácsonyunk lehessen. Ennek örömére, hogy nem csak 2 szék van az ebédlőasztalnál meghívtuk a családunkat ebédre. Egészen 27-ig főzőcskéztünk és vártuk a vendégeket! Aztán utána jött a kettesben pihenés.

2., Idén mit terveztek másképp?

V & N: Idén lesz először, hogy 24-én csak Mi vagyunk és most nem jön hozzánk senki kimondottan ebédre. Mi vándorlunk főleg, hogy idén sikerült autót is venni szóval pikk-pakk ott vagyunk ahol csak kell lennünk. 23-án díszítünk. Főzünk egyet a menüből előre. 24-én kettesben vagyunk azaz 3-ásban Herculessel és utána megyünk a családhoz, barátokhoz.

3., Mi lesz az ünnepi menü?

V:Mint azt fentebb említettem 24-én leszünk csak otthon így megbeszéltük, hogy nem hadseregre főzünk. 23-án a káposztát főzzük meg abból már aznap eszünk is. Másnap húsleves és hurka/kolbász lesz krumplipürével, lilakáposztával, kovászos uborkával. Páran meglepődtek, hogy ezt karácsonyi menük közé sorolom, de nekem a hurka karácsonyi ételnek számít, nem tudom, van még így ezzel valaki?! Meg stratégiai szempontból is jó, mert hamarabb elfogy a rántott dolgokból csak sokat tudok készíteni, és mivel 25-én már megkezdődik a vándorlás, így felesleges lenne a hűtőben tárolni.

4., Milyen tematikájú (lesz) a karácsonyfátok? Van erre valamilyen szokásotok?

N: Minden évben más színű és az előző évi díszeket újrahasznosítjuk. Ajtódíszt, asztali díszt stb. készítünk belőlük. Idén arany, rosegold és fehér színű lesz a fa. A dekorok már kint vannak, van grincsfa szintén arany, mikulás virág, égők.

5., Van esetleg jó ajándék ötleted a rajongóitok számára?

V& N: Őszinte leszek nincs! Mi már amióta külön élünk nem ajándékozunk direktbe csak akkor, ha tudjuk, hogy a másiknak szüksége van valamire vagy nagyon vágyik valamire. A szülőknek idén vettünk apróságot meg Vivi öccseinek, de ezt nem mondanánk el ;). Mindig személy függő, hogy kapnak-e ajándékot vagy sem. Lehet, hogy járunk valahol meglátunk egy dolgot és egy személyre gondolunk így szoktak születni az ajándékok. Számunkra tényleg nem az ajándékokról szól ez az egész. Ha meg akarom lepni a másikat valamivel nem várunk karácsonyig meglepem évközben. Nincs ez az őrült rohanás, hogy “hu “neki” még venni kéne valamit”. Nyilván ha gyerekünk lesz ez is megfordul és őt megajándékozzuk amint felfogja mi is az a karácsony.

6., Mit szerettek a leginkább ebben az ünnepi időszakban?

V: Főleg az együttlétet. Nagyon várjuk! Szerintem sokan vagyunk úgy az ünnepekkel, hogy ránk fér a pihenés egész évben dolgozik mindenki, mint a güzü. Ilyenkor tudja leginkább mindenki bepótolni rohanás nélkül a szeretteit. Jót ebédel mindenki, beszélgetnek, ajándékozás( már akinél van).

Ha meg nincs itt senki, akkor magát a hangulatát a színek, fények, illatok (gyertya, süti), a filmek amiket ilyenkor kötelező megnézni. Hiába mondjuk Kevin minden évben eljön és milyen jól teszi. Számomra nosztalgikus is hiszen egészen pici voltam amikor láttam először és sokszor érzem azt miközben nézem, hogy gyerek vagyok még.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!