Videóchaten segít kisfiának a tanulásban Rubint Réka - ifaktor
Rubint Réka mostanában nagyon elfoglalt, hiszen egymás után tartja az Alakreform táborokat, amelyekre a jelek szerint továbbra is nagy igény mutatkozik. Persze közben otthoni teendőivel is igyekszik megbirkózni, így a szokásos tanulás sem maradhat el.


Réka és Norbi legkisebb gyermekét, Zalánt például rendszeresen kikérdezi a házifeladatokból és a dolgozatok anyagaiból is édesanyja. Ez pedig akkor sem maradhat el, ha Réka nincs otthon, hiszen a tanulás nagyon fontos a fitneszkirálynőnek.

Most az Instagram-oldalán avatta be követőit, hogy Zalánt éppen útközben az Alakreform táborba kérdezte ki a Történelem témazáró dolgozat anyagából.

A bejegyzés ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!