Világra jött Gönczi Gábor kislánya - ifaktor
Gönczi Gábor és családja egy kertben állnak

A TV2 műsorvezetője másodjára is apa lett. Kisfiának, Áronnak most már egy lánytestvére is van. A pici nevét is elárulták!


Gábor így nyilatkozott a Tények.hu-nak:

"Tegnap, augusztus 8-án a délutáni órákban megérkezett hozzánk Gönczi Gréta. Otthonunkban érkeztek az első jelek, hogy most már szívesen világra jönne, majd elindultunk a kórházba, és délutánra megszületett a kislányom. Természetes és apás szülés volt a SOTE 2 számú klinikáján, néhány nappal túl a kiírt időponton. Fantasztikus orvos és szülésznő segédkezett, és a születésénél végig jelen voltam. Gréti 4520 grammos, 59 cm-es, illatos, gyönyörű baba. Mind a ketten, anyuka és baba is jól vannak."

A műsorvezető azt is elmondta, hogy ez után csak még jobban fogja szeretni feleségét és csak hálával és odaadással tud neki adózni:

"Csodálom a feleségemet, Ildit azért, amit véghez vitt, hogy világra jöjjön a második gyermekünk. Hálás vagyok neki a gyönyörű családunkért, és ha lehet, most még jobban imádom őt! Az ötéves Áron alig várta a kistesó érkezését, hamarosan találkoznak, pár nap múlva hazamegy a család. Két hét szabadságot vettem ki és otthon maradok velük."

Sok boldogságot kívánunk Gábornak és családjának az újszülötthöz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!