Visváder-Palácsik Lilla második gyermekével várandós - ifaktor
Visváder-Palácsik Lilla és férje a természetben állnak és fogják gyereküket

A Visváder-család Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt követőivel, hogy tovább bővül a családjuk, ugyanis úton van második gyermekük.


A páros a Story magazin címlapjára is felkerült a hírrel és azt is elárulták rajongóiknak, hogy második gyermekük is kisfiú lesz, a nevéről azonban még nem árultak el részletes információt.

,,Sziasztok❤️ Igen a hír IGAZ❗️❤️ A szívünk tele boldogsággal, a lelkünk tele hálával🙏🏻 Köszönjük a Jó Istennek hogy ismét kegyes volt velünk és teljesítette szívünk vágyát"

- kezdte bejegyzését Lilla, majd így folytatta:

,,A Visváder család egy újabb csodás kisfiúval bővül👼🏼❤️ Az elmúlt években rájöttünk, hogy az életünk értelme a szülőség, hogy a család az ami minden vagyonnál többet ér! Hisszük hogy ez a világ csak jobb hely lehet! Ha mindenki igazán elhiszi, hogy a jóra születtünk, nem pedig a gyűlöletre, akkor ez a FÖLD LESZ A VALAHA VOLT LEGJOBB HELY A GYERMEKEINK SZÁMÁRA🙏🏻❤️"

- olvasható Lilla bejegyzésében, amit ide kattintva láthatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!