A volt Real Madrid játékos mentette meg társa életét - ifaktor
James Rodríduez 10-es mezben, labdával a kezében.
Az utóbbi évek egyik legdermesztőbb sporttal kapcsolatos eseménye volt, amikor a nyári Európa-bajnokságon a dán labdarúgó-válogatott középpályása, Christian Eriksen összeesett a pályán. Most egy kísértetiesen hasonló eset történt a katari bajnokságban.


Hatalmas volt az ijedtség január 8-án Katarban, az Al-Rayyan és az Al-Wakra csapatának bajnokiján, amikor a vendégek 32 éves szenegáli védője, Ousmané Coulibaly összeesett a pályán, az első félidő végén – írja az M4 sport.

Az afrikai védő a földön rángatózott – ezt a kamerák a protokoll szerint nem mutatták –, amikor a korábban a Real Madridot és a Bayern Münchent is megjárt kolumbiai játékos a segítségére sietett.

Az Al-Wakra labdarúgócsapatának orvosa biztos abban, hogy a 32 éves Coulibaly a James Rodrídueznek köszönheti az életét, mivel gyorsan és szakszerűen lépett fel. A középpályás dafutott ellenfeléhez, megfelelő pozícióba helyezte (stabil oldalfekvés) és a fejét megigazította, hogy a Coulibaly tudjon lélegezni.

Simon Kjaer után (aki Eriksenen kezdte meg tavaly nyáron a szívmasszázst – a szerk.) újabb hősies tettet láthattunk egy futballpályán.

Az Al-Wakra egy közleményt is kiadott, hogy Ousmané Coulibaly már jól van, állapota stabil, pár napig még orvosi megfigyelés alatt marad

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!