Megvannak Béci feleségének szövettani eredményei - ifaktor
Béci és felesége, Norina vacsoráznak
Béci felesége újra felveszi a harcot a méhnyakrákkal
Instagram/ @younggbeci

Megvannak Béci feleségének szövettani eredményei

Megérkeztek Béci feleségének, Norinának az orvosi eredménye és az édesanya Instagram-oldalán közölte a követőivel a jó hírt.


Korábbi cikkeinkben mi is nyomon követtük Béci feleségének, Norinának a küzdelmét a méhnyakrákkal. Nemrég átesett egy súlyos műtéten és azóta várta a szövettan eredményét. Ettől függött, hogy szükséges-e a fiatal édesanya számára az utókezelés, avagy sem.

Most pedig Instagram-oldalán osztotta meg Norina a követőivel a hírt, miszerint tökéletes lett a szövettana. Hatalmas így az öröm a családban és most már a sok megpróbáltatás után végre megnyugodhatnak.

,,MEGJÖTT AZ EREDMÉNYEM😭🙏🏼 #boldogvagyok Tökéletes lett a szövettanom, semmilyen utókezelésre nincs szükség! 😭❤️ Tegnap tudtam meg, de meg kellett emésztenem, bár még most sem hiszem el! Tudjátok mit?! Én ÉREZTEM, hogy jó lesz és annyira hittem és bíztam!!! Elfogadtam azt is, ha utókezelésre lesz szükség, hisz lényeg az, hogy meggyógyuljon az ember, de nem tudom, hogy bírtam volna a pár nap híján 1 éve tartó betegségem nem lezárását az utolsó nagy műtétemmel! A jó Isten elvett ès adott, nem vagyok már dühös, hanem már inkább hálás és köszönöm a méhemnek a gyermekemet és az eddigi szolgálatot! Valamiért ez volt az utam és nagyon nagy felelőséget vállaltam azzal, hogy ezt megosztottam a nagy világgal, de tudom nagyon megérte! Teljes értékű anyuka és feleség lehetek végre 🙏🏼 Boldogságot érzek és elképesztően nagy szeretetet ❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Norina, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!