Megházasodik a "ValóVilág" egykori rosszfiúja - ifaktor
VV Dennis fekete pólóban ül

VV Dennis gyakran ossza meg közös pillanatait szerelmével Facebook-oldalán. Most viszont egy olyan hírt közölt, amelyhez minden követője csak gratulálni tudott.


Úgy tűnik VV Dennisnek eléggé megváltozott a külsője a Való Világ Powered by Big Brother befejezése óta, ami nem csoda, hiszen hét évvel ezelőtt lépett ki azon a bizonyos villa ajtón. Azonban nem csak ez az újdonság az életében.

Dennis megtalálta a boldogságot, Facebook-oldalán osztotta meg a követőivel a nagy hírt. Megkérte a párja kezét, aki pedig boldogan igent mondott az egykori játékosnak.

,,Sziasztok!
Úgy döntöttem megosztom veletek életem legszebb pillanatát ☝🏻😊 Voltak nehéz és nem könnyű időszakok az életemben de mindig tanultam a hibáimból és elmondhatom, hogy mint férfi felnőttem. “Már egy jó ideje”
Egy dolog hiányzott az életemből, egy igazi Nő!
Akivel működik a kémia a kommunikáció, és ott van mellettem ha összecsapnak a hullámok a fejünk fölött. De kéz a kézben haladunk a kis kikövezett utunkon őszinte tiszta Szerelemmel.
Éreztem, hogy itt a pillanat és nincs bennem több kérdés…igen Ő az akire vártam, vele akarom leélni az életem 2021.12.12 és Ő IGENT MONDOTT ☝🏻💍👫❤️”

-írta Facebook-bejegyzéséhez VV Dennis.

VV Dennis szerelmét gyakran megmutatja Facebook-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!