Szinte rá sem ismerni az egykori Való Világ botrányhősnőre - ifaktor
Való Világ Era egy fekete ruhában

VV Era az utóbbi időben kap hideget-meleget az Instagram-oldalán bejegyzései végett. Nemcsak sok követője, de egykori villatársai is azzal vádolják, hogy a Era a felismerhetetlenségig szerkeszti a fotóit.


Erikát a Való Világ kilencedik szériájában ismerhették meg a tévé nézők. A műsor ideje alatt leginkább konfliktusai végett maradhatott emlékezetes a karatere. A fiatal lány sok bántást kapott akkoriban a villában és a való életben is.

VV Era külsője a műsor óta szinte gyökeresen megváltozott, amelyre több követője is felhívta a figyelmet. Ugyanis sokszor vádolják őt azzal, hogy túlságosan is megszerkeszteni a képeit, így pedig már egyáltalán nem hasonlít valódi önmagára. Még egykori villatársa, VV Greg is megjegyezte az Instagram-oldalán Erika szerkesztéseit a fényképein. Azonban a fiatal lány folyamatosan tagadja ezeket a vádakat.

Era képeit ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!