VV Gigit kislánya köszöntötte fel - ifaktor
VV Gigi és testvére, Béci

VV Giginek, azaz Szadai-Rácz Ildikónak már igazán nagy lett a kislánya. Instagram-oldalán mutatta a pillanatot a követőinek, amikor gyermeke is felköszöntötte őt a születésnapján.


Szadai-Rácz Ildikó neve sokak számára csak VV Gigiként ismerős. A Való Világ Powered by Big Brother című műsorban ismerhettük őt meg. Akkoriban testvérével, Bécivel együtt szerepelt a képernyőn.

Azóta már mindketten családot alapítottak, Béci pedig énekesi karrierbe is kezdett. Azonban a család most is olyan összetartó, mint ahogy akkoriban a tévéképernyőn megismerhettük őket.

Gigi a minap ünnepelte a születésnapját és nagyon aranyos képet töltött fel ezzel kapcsolatban az Instagram-oldalára. A fiatal anyuka kislányával ugyanolyan ruhában szerepel a fotón. Gigi miután megköszönte mindenkinek a felköszöntéseket elárulta, hogy az idei is szép szülinap volt, de a legjobb érzés számára, amikor kislánya köszönti fel.

Gigi Instagram-bejegyzését ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!