VV Merci kisbabát vár? - ifaktor
VV Merci egy autóban ül
VV Mercit felnőtteknek szóló oldalon találták meg
Instagram/ @cedes.official

VV Merci kisbabát vár?

VV Merci legutóbbi Instagram-bejegyzésében ismét egy fontos pillanatot osztott meg a szerelmével való közös életükből. Azonban arra is célzásokat tettek, hogy az egykori villalakó talán kisbabát vár.


Korábban már mi is megírtuk, hogy VV Merci és párja, Krisztián hamarosan összeházasodnak és a szerelmesek boldogabbnak tűnnek, mint valaha. A páros rendkívül elfogadó egymással, hiszen Krisztián teljes mértékben támogatta szerelmét akkor is, amikor kiderült, hogy Merci felnőtteknek szóló oldalon tűnt fel. Sőt az egykori villalakó később elárulta, hogy Krisztián a kezdetektől fogja tudott erről.

Most pedig Merci egyik legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg, hogy újabb mérföldkőhöz érdekezett vőlegényével a kapcsolatuk, ugyanis megvették első közös autójukat.

,,Egy újabb mérföldkő🚗❤️ „

-írta Merci az Instagram-bejegyzésében.

Továbbá Krisztián is hozzászólt a bejegyzéshez és kommentjében megkérdezte, hogy vajon hol lesz vége folyamatosan erősödő kapcsolatuknak. Mire Merci egy terhes nőt ábrázoló emodzsival reagált. Talán eközben úton van első közös gyermekük is?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!