VV Vivinek ezért tért vissza a hitte az emberekben - ifaktor
VV Virág és VV Vivi étteremben vacsoráznak

VV Vivi vendéglátós múltjának köszönhetően pontosan tudja, hogy ez a szakma nem mindig fenékig tejfel. Pontosan ezért értékelte, hogy milyen kedvesen fogadták őt.


VV Vivit a Való Világ című műsor legutóbbi szériájában ismerhettük meg. Mint a második női győztes vonult be a műsor történetébe. Az egykori reality sztár most Instagram-bejegyzésében mesélt arról, hogy milyen pozitív csalódás érte őt.

Ugyanis Vivi egy reggeli műsor vendége volt, amely után barátnőjével, a szintén Való Világban hírnevet szerző VV Virággal indult el reggelizni. Egy nagyon hangulatos étterembe ültek be, ahol Vivi teljesen meglepődött azon, hogy milyen kedvesen fogadták őket.

,,Megpillantottunk egy gyönyörű szép helyiséget, ami vadonatújnak tűnt. Pompás szín kavalkád volt számomra az adott hely kinézete…felhívta egyből a figyelmemet/ kíváncsiságom. Láttam, hogy reggeliző hely. Ahogy egymásra néztünk Virággal tudtam, hogy ide kell bemennünk reggelizni- kávézni. Mikor besétáltunk a bejárati ajtón..meglepődtem, hogy mennyire közvetlen és barátságos a személyzet. Számomra már ez hihetetlen volt..mivel rengeteg olyan helyen jártam, ahol nem éppen a kedvesség a fő profiljuk. Amivel nincs is probléma, de azt gondolom, ha valakivel kedvesek-közvetlenek..sokkal jobban fogja magát érezni az adott helyen.., ha még az ételekkel is megvan elégedve..akkor visszajáró vendég lesz. A pultnál nézelődtünk, amikor a főnök asszony a kezünkbe nyújtott egy kis táblát. Amire felhívta a figyelmünket, hogy a mai nap a legelső napjuk..ma nyitottak ki. Ám nem csak ez szerepelt a táblán. Szívmelengető volt ez a kis írás. Mint vendéglátós tudtam, hogy min mentek keresztül eddig és hogy mennyi minden fog rájuk várni. Míg elmajszoltuk a reggelinket, oda ült hozzánk beszélgetni a tulajdonos. Annyira jó érzés volt megosztani a szakmai tapasztalatinkat, véleményeinket egymás között. Ez egy különleges hely. Szép nap volt a mai. Köszönöm. 🥛❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Vivien.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!