X-Faktor: Mohácsi Anett így búcsúzott Facebook-oldalán - ifaktor
Mohácsi Anett az X-Faktor mentorházában sír a kamerákba

Hétvégén eldőlt, hogy kik lesznek 2021 élő shows X-Faktor versenyzői. A mentorok döntéseivel sokszor nem értettek egyet a műsor nézői, legfőképp Mohányi Anett kiesését sajnálták.


Anett története rendkívül megható volt. Úgy érkezett az X-Faktor válogatójába, hogy elárulta, férje éveken át nem engedte neki, hogy énekeljen. Most, hogy elváltak megpróbálta az X-Faktort és a közönség azonnal meg is szerette.

Tehetséges, jó hangú énekest ismerhettünk meg benne az előválogatón, azonban a mentorháznál elvérzett és egy rossz dalválasztással elvágta magát a mentorok előtt. Gáspár Laci végül nem tudott dönteni közte és Mardoll között, így a sorsát mentortársaira bízta.

Bye Alex, Adél és Peti azonban úgy döntöttek, hogy Mardoll folytassa a versenyt, így Anettól könnyes búcsút kellett vennünk. Ezekkel a sorokkal búcsúzott Facebook-oldalán a műsortól:

,,Sziasztok! Szeretném mindenkinek megköszönni az eddigi lélekbeli támogatást a kedves szavakat ez számomra az igazi győzelem, nem tudom eléggé szavakban kifejezni mennyire hálás vagyok nektek ti adtok nekem erőt a folytatáshoz, az x faktor számomra véget ért DE! nem fogom feladni soha !!!!! megígérem nektek"

- olvasható Anett Facebook-bejegyzésében, amit már több mint ezren kedveltek.

Anett több mint 100 kommentet kapott bejegyzéséhez, amiben már most rengetegen támogatják az énekes pályán és biztatják, hogy ne adja fel az álmait, hiszen a színpadra született.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!