X-Faktor: ByeAlex megosztotta gondolatait a mentorkodásról - ifaktor
ByeAlex immár ötödjére lesz mentor az X-Faktorban – akárcsak Peti és Laci –, így rekorder ebben a tekintetben.


Az öt évadból kétszer az ő mentoráltja lett a győztes, amelyre büszke és eredményeit nem rejtette véka alá az Instagram-oldalán is, ahol bevallotta, hogy a válogatók helyett, ő egészen más részét élvezi a tehetségkutatónak.

„Idén ötödjére leszek az @xfaktorhun mentora, ahogy @gasparlaci és @apuskaspeti is. Ezzel elmondhatjuk magunkról, hogy mi hárman ültünk a faktor mentori pultja mögött a legtöbbször mentorként!
2016 óta olyan énekesek és csapatok munkáját segíthettem, mint @everythingdependsonmymood4 , @manuelsingx , @serenarigacciofficial , @ruszotibihivatalos , a @usnkhivatalos , a @stolenbeatofficial , vagy éppen a @hamkoham_ csak így a teljesség igénye nélkül. Háromszor voltam eddig döntős-, és ebből kétszer győztes mentor!
A műsor keretein belül a producerek lehetőséget adtak nekem arra, hogy a versenyzőimmel saját dalokat (is) mutassunk a nektek. Így 2018-2021 között (faktoron kívül is) rengeteg olyan sláger született, ami a Faktornak köszönhető, és melyek előadói ma is színpadon állnak, és ha tudtak élni a lehetőséggel, az életük örökre megváltozott.
Sokan kérdezik tőlem nevetgélve, hogy mekkora buli a válogató? Nevetni a rossz előadásokon? Én azt a részét sosem szerettem igazán, mert engem valósan és leginkább a háttérmunka érdekel, a tehetségek gondozása, segítése; az ÉlőShowk hangulata és rezgései!
Persze igen, október 9-én jön a jubileumi TIZEDIK Faktor válogatós epizódja, és azt garantálom nektek, hogy fogtok sírva-visítva röhögni, meg szörnyülködve háborogni; de azt is kijelenthetem már így előre, hogy elképesztő tehetségei lesznek ismét ennek a sokat szeretett-és szidott műsornak!
Köszönöm, hogy ismét részese lehetek. Mindent meg fogok tenni idén is a versenyzőimért!"

– írta Alex.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!