X-Faktor: ByeAlex megosztotta gondolatait a mentorkodásról - ifaktor
ByeAlex.
ByeAlex immár ötödjére lesz mentor az X-Faktorban – akárcsak Peti és Laci –, így rekorder ebben a tekintetben.


Az öt évadból kétszer az ő mentoráltja lett a győztes, amelyre büszke és eredményeit nem rejtette véka alá az Instagram-oldalán is, ahol bevallotta, hogy a válogatók helyett, ő egészen más részét élvezi a tehetségkutatónak.

„Idén ötödjére leszek az @xfaktorhun mentora, ahogy @gasparlaci és @apuskaspeti is. Ezzel elmondhatjuk magunkról, hogy mi hárman ültünk a faktor mentori pultja mögött a legtöbbször mentorként!
2016 óta olyan énekesek és csapatok munkáját segíthettem, mint @everythingdependsonmymood4 , @manuelsingx , @serenarigacciofficial , @ruszotibihivatalos , a @usnkhivatalos , a @stolenbeatofficial , vagy éppen a @hamkoham_ csak így a teljesség igénye nélkül. Háromszor voltam eddig döntős-, és ebből kétszer győztes mentor!
A műsor keretein belül a producerek lehetőséget adtak nekem arra, hogy a versenyzőimmel saját dalokat (is) mutassunk a nektek. Így 2018-2021 között (faktoron kívül is) rengeteg olyan sláger született, ami a Faktornak köszönhető, és melyek előadói ma is színpadon állnak, és ha tudtak élni a lehetőséggel, az életük örökre megváltozott.
Sokan kérdezik tőlem nevetgélve, hogy mekkora buli a válogató? Nevetni a rossz előadásokon? Én azt a részét sosem szerettem igazán, mert engem valósan és leginkább a háttérmunka érdekel, a tehetségek gondozása, segítése; az ÉlőShowk hangulata és rezgései!
Persze igen, október 9-én jön a jubileumi TIZEDIK Faktor válogatós epizódja, és azt garantálom nektek, hogy fogtok sírva-visítva röhögni, meg szörnyülködve háborogni; de azt is kijelenthetem már így előre, hogy elképesztő tehetségei lesznek ismét ennek a sokat szeretett-és szidott műsornak!
Köszönöm, hogy ismét részese lehetek. Mindent meg fogok tenni idén is a versenyzőimért!"

– írta Alex.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!