X-Faktor: ByeAlex reagált a mocskolódásra - ifaktor
ByeAlex az X-Faktorban.
Az elmúlt hétvégén kiderült, hogy kik jutottak be az X-Faktor Mentorházába a lányok, fiúk, 22 (!) év felettiek és a csapatok kategóriájában. A négy kategória közül talán ByeAlexnél volt a legnagyobb dilemma egy versenyző kapcsán.


Az X-Faktor táborának második adásában, vasárnap este ByeAlex többször is csalódott. Drámai pillanatok és kemény döntések árán, de kiválasztotta a mentor azt a hat fiút, akit a Mentorházba visz magával.

A legnagyobb csalódást ugyan Roland okozta – akit ennek ellenére magával vitt Alex –, de mégsem miatta kapja a legtöbb gyűlölködő kommentet az énekes.

Hanem Árvavölgyi Patrik miatt, aki extravagáns külsejével, gyakran nőies megjelenésével azonnal magára vonja a tekinteteket. A nyíltan nem heteroszexuális beállítottságú énekest ByeAlex a Facebook-oldalán védte meg, hiszen családja szerinte már így is elég megpróbáltatáson esett át.

„Az viszont gyalázat és a legalja, hogy tucatjával mocskolják egyik mentorházasomat, Árvavölgyi Patrikot, egy 17 éves srácot, aki lehet nem olyan, mint amit a társadalmi játékban már elfogadtunk hétköznapinak, vagyis NORMÁLISNAK, de egy fiatal, egyébként tehetséges, mély, és gondolkodó lélek. Aki mindenféle pusztulatot ideokád ellene, az gondolja végig, hogy ez a fiú és a családja valószínűleg ma minden ilyennel találkozik."

– írta Alex a Facebook-oldalán.

Patrik nemrég a Blikknek számolt be róla, hogy nővére nem volt olyan „szerencsés", hogy elfogadják a másságát a környezetében és amikor már nem bírta a megaláztatásokat borzasztó döntésre szánta el magát.

„A kortársai megverték, leköpték, bántották, azon versengtek, hogy ki tudja jobban megalázni. Egy idő után nem bírta tovább, és nem látott más megoldást, mint hogy véget vet az életének. A születésnapomon este elment otthonról, azt mondta, egy barátnőjéhez. Hajnalban sem volt sehol, anyu akkor kezdett el telefonálni, hogy hol lehet a lánya. Kiderült, kórházban van. Vonat elé feküdt, de az utolsó pillanatban meggondolhatta magát, mert felült, az ütköző azonban eltalálta a fejét."

– nyilatkozta a Blikknek a színésznek készülő X-Faktoros.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!