X-Faktor: Puskás Peti áradozik a lányok csapatáról - ifaktor
Puskás Peti a lányok csapatával az X-Faktorban.
Puskás Peti már, amikor először megtudta, hogy az idei X-Faktorban a lányok mentora lesz, akkor sem tudta palástolni örömét, amely a jelek szerint nem csökkent.


A kezdeti lelkesedés után Peti a JOY Hungary stábjának is mesélt arról, hogy mennyire más a lányokkal dolgozni, ugyanis eddig szinte csak fiúkkal dolgozott, amióta mentorkodik.

A mentor elmondása szerint a lányok jóval szorgalmasabbak és elszántabbak, amellyel megkönnyítik az ő munkáját is. Emellett Peti azt is őszintén elárulta, hogy szerinte az utóbbi évek legjobb női hangjai vannak most az X-Faktorban.

Puskás Peti most az Instagram-oldalán is kiöntötte a szívét a lányokkal kapcsolatban:

„A legszorgalmasabbak, legszerethetőbbek, legtehetségesebbek, legérzékenyebbek és már az első adásban megmutatkozott, hogy a hangjuk a mezőny felett. Öröm velük dolgozni, öröm tanítani őket a zene szépségére és nehézségeire egyaránt és tudják is, hogy bizony fejlődni kell mindennap. Köszönöm, hogy a mentorotok lehetek! Légyszi dobjatok egy kommentet, ha szurkoltok a lányoknak, mert nagyon szükségük van a pozitív visszajelzésekre!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!