X-Faktor: TOP 3 versenyző, aki a nézők szerint nyerhet - ifaktor
X-Faktor 2021-es logója

Az X-Faktor műsorai az eddigi években sokkal kiszámíthatóbbnak tűntek, mint idén. Az előző évadok során szinte mindig tudtuk biztosra, hogy ki nyerheti meg a műsort az élő showba jutottak alapján. Idén azonban más a helyzet.


A nézők hozzászólásai alapján ugyanis három esélyest is látunk, akik megnyerhetik a 2021-es X-Faktor műsorát. Lássuk, hogy a nézők kikre számítanak a leginkább!

Marci

Marci már a legelső szereplésével belopta magát az emberek szívébe. Alázatos, őszinte és rendkívül tehetséges srác. Olyan, amilyet már régen vártak az X-Faktor rajongói. Így egyértelműen ő van a versenyben a legnagyobb eséllyel a nyerésre.

Paulina

Paulina nem csak irtó tehetséges énekes, hanem szörnyen jó dalszerző is. Legelső saját dala, az Ajándék már most rengeteg meghallgatásnál tart és a TikTok-on már számtalan videót készítettek Paulina dalára. Így nem kérdés, hogy ő a másik legesélyesebb X-Faktor győztes.

Flóra

Bájos, gyönyörű és arany torka van. Így nem kérdés, hogy harmadik potenciális X-Faktor győztesnek Flórát írtuk, aki Puskás Peti csapatát erősíti. A közönség imádja, nem csak gyönyörű, hanem irtó tehetséges énekes is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!