Dj Yamina ezért könyörög követőinek - ifaktor
Dj Yamina Instagram-bejegyzésében hívja fel a figyelmet, mennyire fontos, hogy a nők szeressék önmagukat smink nélkül is. Követői nagyon támogatóak.

Igazán jó ügyért kampányol Dj Yamina. A népszerű lemezlovas smink nélkül, köntösben, otthon a kanapéról osztott meg magáról egy fotót, Instagram-oldalán.

Yamina arra szeretné bátorítani követőit, hogy fogadják el természetes, smink nélküli arcukat. Könyörögve kéri őket, hogy ne essenek a plasztikai műtétek, a több réteg smink okozta függőség spiráljába. Yamina még humorosan a #nembeteg hashtaget is beleírta bejegyzésébe, nehogy az emberek rögtön erre következtessenek a smink nélküli posztja láttán.

Követőinek nagyon tetszett Dj Yamina posztja és annak mondanivalója. Kíváncsian várjuk vajon lesz-e még olyan ismert személyiség a magyar szférában, aki folytatni fogja ezt a „megmozdulást".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!