Így hatott Young G Béci párjának betegsége a kapcsolatukra - ifaktor
Béci és Norina

Úgy tűnik Young G Béci és Norina kapcsolata erősebb, mint valaha. A fiatal édesanya kiújult betegsége komoly megpróbáltatás volt számukra, de most is szerelmesek és kitartanak egymás mellett.


Korábban megírtuk, hogy kiderült újra fel kell vennie Béci párjának a harcot a méhnyakrákkal. Norinának súlyos műtéten kellett átesnie, ugyanis orvosi úton eltávolították a méhét. A családnak kemény megpróbáltatásokat kellett megélnie. A napokban Béci is közölte a felháborodottságát a rajongóival, az Instagram-oldalán, mivel sajnos nem mehettek be a kórházba meglátogatni a Norinát.

Azonban úgy tűnik, szerelmük kiállta a próbákat és kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Ezt Norina foglalta össze egy szép vallomás formájában az Instagram-oldalán. Rendkívül hálás a párjának, hogy végig mellette van, nemcsak ebben a nehéz időszakban, de a szimpla hétköznapokban is.

,,Válások ide vagy oda, azt amit ez a Férfi kibír mellettem és ahogyan támogat, azért egyszerűen nem tudok elég hálás lenni! Az élet a mi kapcsolatunkat aztán keményen próbára tette és KIÁLLTA! A mai nap is azt írja nekem, hogy szerelmes vagyok beléd… Csodák léteznek, csoda vagy és csoda életünk volt és lesz is! Bármit kibírunk, te és én, hisz egymásnak teremtett a Föld drága Férjem, a legjobb ember, apa és társ vagy🙏🏼❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Norina, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!