Zac Effron egy UFC bajnokot stírölt a harc előtt - ifaktor
Zac Effron piros pólóban áll és takarja kezével a napot

Egyszerűen ellenállhatatlan. Zac Efron bájaival szemben kevesen immunisak - még a bajnokság megnyerésére készülő UFC-viadalok harcosai, köztük Julianna Peña sem az.


Miután december 11-én, szombaton Las Vegasban hazavitte a UFC női kisváltósúlyú bajnoki trófeát, a harcos Julianna Peña észrevette, hogy a 34 éves Baywatch színész feltűnően figyeli őt a ringbe lépés pillanatában.

"Keress magadnak egy olyan férfit, aki úgy néz rád, ahogy @ZacEfron nézett rám tegnap este"

- tweetelte a 32 éves, washingtoni születésű sportoló december 12-én, vasárnap egy olyan fotó mellé, amelyen az egykori Disney-sztár látszólag csodálja őt, amikor a szőnyegre lépett. A képen a szexi színész fekete pólóban és sapkában, keresztbe tett karokkal ült, miközben várta az esemény kezdetét.

Függetlenül attól, hogy valóban Peñát nézte-e, Efron egy történelemformáló küzdelmet láthatott. Az MMA harcos legyőzte Amanda Nunest, és ezzel ő lett az új női pehelysúlyú bajnok.

"Mindenki aludt, én pedig felráztam a világot, és pontosan azt tettem, amit mondtam, hogy megteszek"

- mondta Peña az Associated Pressnek a mérkőzés után.

"De nem vagyok meglepve. Nagy a szívem és elszánt vagyok".

Nem Efron volt az egyetlen híres ember a tömegben, aki végignézte, ahogy Peña megszerzi a bajnoki címet. Halle Berry, Jared Leto és Tommy Lee is részt vett a mérkőzésen a Selling Sunset sztárjai, Mary Fitzgerald, Amanza Smith és Heather Rae Young mellett.

Az esemény után Young férje, Tarek El Moussa megosztott egy fotót, amelyen a Selling Sunset stábja pózol Efronnal és Bruce Bufferrel, a UFC bemondóval.

"Én vagyok a legnagyobb @UFC rajongó, mindig is az voltam"

- írta a 40 éves Flip or Flop sztár december 13-án, hétfőn, Instagram oldalán.

"A legjobb éjszakánk volt".

Bár néhány rajongó úgy mutatott rá a fotóra, mint lehetséges bizonyíték arra, hogy a 45 éves Smith randizik a Zaccel, a TMZ arról számolt be, hogy Efron azért pózolt a társasággal, mert történetesen mindannyian ugyanazon a vacsorán voltak.

Bár Zac maga nem sportoló, nem ez az első alkalom, hogy sportolókkal pózol. Még 2016-ban Brazíliába repült, hogy találkozzon Simone Biles-szel, akinek akkoriban a színész életnagyságú bábuja is megtalálható volt a hálószobájában.

A kaliforniai születésű férfi azután lepte meg a tornásznőt, hogy az USA csapatával együtt aranyérmet nyert a riói olimpián.

"Ha kihozod őt, azt hiszem, elájulok"

- mondta a most 24 éves Biles egy 2016 augusztusi, Today show-ban való szereplés során.

Miután első számú szerelme megjelent, hogy megölelje, a tornász szupersztár megkérdezte:

"Ez a valóság?"