Zimány Linda elárulta, miért egyedülálló - ifaktor
Zimány Linda fehérben széken ül
Zimány Linda elárulta, miért választja egyelőre a szingli életmódot. De ugyanakkor azt is, hogy milyen számára az ideális férfi, akivel akár családot is alapítana.


Zimány Linda hosszú ideje egyedülálló, de úgy gondolja, ameddig nem találja meg az ideális férfit saját maga számára, addig nem fog elköteleződni. Véleménye szerint a közöségi média ahelyett, hogy megkönnyítené, sokkal inkább megnehezíti az ismerkedést és a tartós párkapcsolat fenttartását. Hiszen mindenkit azonnal el tudunk érni, ezért a fiatalabbak tovább lépnek ahelyett, hogy megoldanák problémáikat. Linda viszont, amellett a férfi mellett szeretné leélni az életét, akinek gyermeket szül majd.

"Udvarlók mindig vannak. A szingliség nem egy sajnálnivaló állapot, hanem egy választott állapot. Holnap lehetne akinek azt mondom, hogy jó, akkor járjunk és csináljunk gyereket. De ez nem így működik. Én is egy fiatal, egészséges lány vagyok, aki szeretne családot, egy kémilailag jól működő kapcsolatot, egy humoros, intelligens férjet, akivel fel tudok nevelni egy gyermeket. Ez azért összetettebb dolog annál, hogy holnap belekezdjen csak úgy valakivel"

-mondta Linda.

A modell hírneve is megnehezíti az ismerkedést számára. Sokan csak, azért akarnak megismerkedni vele, mert ő Zimány Linda. Nem is gondolnánk róla, de ha párkapcsolatról van szó Linda eléggé zárkózott típus és idő kell neki, ahhoz, hogy megnyíljon.

"Valahogy az emberekben benne van, hogy mellettem egy brazil topmodellt képzelnek el, holott nem is ilyenek voltak az exeim. Nekem ez annyira nem számít. Nekem az a fontos, hogy azt érezzem egy férfin, hogy odaadó, intelligens, humoros, hogy a társam. Én a társamat keresem igazából egy kapcsolatban. Hogy mindent meg tudunk beszélni, hogy önmagam tudok lenni mellette, nem kell megjátszanom magam. Hogy ha felszedek majd 15 kilót, amikor terhes leszek, akkor is szeretni fog. Tehát egy jófej párt képzelek el magam mellé"

-fejtette ki véleményt a modell, a Fókuszban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!