Zsidró Tamás új barátnőjéről beszélt - ifaktor
Zsidró Tamás

A mesterfodrász elmondta, hogy mivel mindketten voltak már házasok, így nem ezt helyezik előtérbe.


Zsidró Tamásról mostanában keveset lehetett hallani a médiában, hiszen Várkonyi Andreával történt szakítása óta visszafogta TV-s szerepléseit. Mostanra viszont újra rátalált szerelem, amiről a Story magazinnak mesélt.

A mesterfodrász elmondta, hogy az elején csak barátok voltak, de mostanra kipattant egy olyan szikra, ami lángra gyújtotta a szerelem tüzét.

„Baráti szinten már ismertük egymást, részemről régebben már volt is kezdeményezés, de akkor nem álltak úgy a csillagok. Ám a mostani találkozásunkkor mindketten éreztük, hogy eljött a mi időnk. (…)Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is abszolút így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa”

Úgy hiszi, hogy nem kellene rágörcsölniük a házasság témára, hiszen mindketten megjárták már ezt az utat. Szeretnék élvezni az együtt töltött napokat, de természetesen nem zárkóznak el semmi elől.

„Mivel mindketten voltunk már házasok, nem ez nálunk a fókusz, hanem az, hogy a mindennapokat jól éljük meg és tartalmasan töltsük. De ez a kapcsolat már most mélyebb annál, mint hogy bármit is kizárjunk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ha minden így marad, akkor is tökéletes a boldogságunk

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!