Ezért várja különösen a havat Széphalmi Júlia - ifaktor
Ezért várja különösen a havat Széphalmi Juliska
Juliskától megszokhatták a követői, hogy futásáról posztol Instagramon, ezúttal sem tett másképp, most azonban azt is elárulta, hogy már nagyon várja, hogy egyszer hóban futhasson.


A táncművész február óta jár rendszeresen futni ilyen hidegben azonban még sosem edzett, mint tegnap. Ennek ellenére minden pillanatát imádta, és nagyon feltöltötte a dolog.

„Ma futottam először ilyen hidegben(ugye februárban lesz egy éve, hogy elkezdtem szaladgálni!😁), -6 fok volt és egyszerűen imádtam! Nah jó az elején egy röpke pillanatig fáztam, de aztán! Olyan gyönyörű volt minden, párolgott a víz, már a látvánnyal is alig bírtam betelni!😍 Jól ment a futás, picit nyújtottam, beálltam a forró víz alá és annyira feltöltve, olyan lendülettel indult a nap, hogy kívánni sem lehet jobbat!😍 Szóval ez a téli futás isteni, mindig azt hittem szenvedés lesz majd a mínuszokban futni, de csodálatos megtapasztalni, sőt ki is merem jelenteni, ezt szeretem a legjobban!🤭☝🏼Nektek melyik évszakban a legjobb futni? Szeretitek a téli futásokat??❄️🏃🏻♀️ Juuuuuuujjjj amúgy még amit nagyon várok, hogy egyszer hóban fussak!!!!😍😍😍 Remélem nemsokára!😍🌨❄️⛄️🙏"

– írta hosszú Instagram-bejegyzésében Juliska.

Erre a pillanatra, most már úgy néz ki nem sokat kell várnia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!