Szerelem az asztrológiában - ifaktor
A szerelem, a szerelem – mikor a gyomrodban pillangók repdesnek és minden gondolatod a másik köré épül – olyan kis bohókás és kiszámíthatatlan. De valóban az volna? Az asztrológia világában minden jegynek megvannak a saját párjai, akikkel a leginkább összepasszolnak. Nézzük is meg, hogy a téli hónapok szülöttjeit ki fogja igazán boldoggá tenni.


Nyilas

Hajt a kalandvágy és a felfedezés érzése, így az utazásban tudsz leginkább kiteljesedni. Meg akarod ismerni más országok kultúráit, újabb és újabb ismeretekre szert tenni. Bizony Nyilasok, most rólatok szól a fáma. Nem lehet véletlen, hogy az Oroszlán és a Kos jegyűekkel vagytok igazán kompatibilisek, de egyedül is jól elvagytok, saját magatokkal is könnyen megtaláljátok a közös hangot.

Bak

A sikeréhséged csillapíthatatlan, ambiciózus vagy és eredményorientált. Ha eléred, amit akarsz, nem vonulsz háttérbe, újabb és újabb célokat tűzöl ki magad elé. Bika, Szűz vagy Rák? Mind a három jegy képviselőivel halálos szikra pattanhat köztetek.

Vízöntő

Nincs még egy jegy, akinek ekkora lenne az igazságérzete – folyton meg akarod váltani a világot és álmodozol egy szebb jövőről. Az idealista nyilasnak elképesztően fontos egyedisége kifejezése, így teljesen érthető, hogy az Ikrek, a Mérleg, és az Oroszlán is tökéletes partnere lehet.

Halak

Ösztönösen éled az életed, kivételesen fogékony vagy a spiritualitásra. Hatalmas a szíved, mindig segíteni akarsz másokon, de légy óvatos! Az emberek ezzel sokszor hajlamosak visszaélni. A szerelem világában a Rák, Skorpió és Szűz jegyűekkel találod meg leginkább a közös hangot.

Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!