Szerelem szövődött: Sydney van den Bosch meglátogatta Andrét - ifaktor
Vásáry André és Sydney van den Bosch a TV2-es Farm VIP-ban ismerkedett meg egymással közelebbről. Már a műsorban is nagyon jó kapcsolatot ápoltak és szinte mindent megosztottak egymással. Úgy tűnik, ez a jó kapcsolat a valóságshow után is megmaradt közöttük, így Andrét meg is látogatta Sydney – no, de nem egyedül.


A népszerű influenszerrel kutyája, Lionel is ellátogatott, aki – ahogy André is fogalmaz – egy pihe-puha szamojéd négylábú. A Szibériából származó kutyafajta egyébként nagyon népszerű háziállat napjainkban, noha korábban a származási területéből fakadóan főként rénszarvasterelésben és szánhúzásban segítették gazdáikat.

André első látomásra beleszeretett a hófehér „kiskutyába", akivel – ahogy ő is írta – szerelem szövődött.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!