Szerelem szövődött: Sydney van den Bosch meglátogatta Andrét - ifaktor
Vásáry André és Sydney van den Bosch a TV2-es Farm VIP-ban ismerkedett meg egymással közelebbről. Már a műsorban is nagyon jó kapcsolatot ápoltak és szinte mindent megosztottak egymással. Úgy tűnik, ez a jó kapcsolat a valóságshow után is megmaradt közöttük, így Andrét meg is látogatta Sydney – no, de nem egyedül.


A népszerű influenszerrel kutyája, Lionel is ellátogatott, aki – ahogy André is fogalmaz – egy pihe-puha szamojéd négylábú. A Szibériából származó kutyafajta egyébként nagyon népszerű háziállat napjainkban, noha korábban a származási területéből fakadóan főként rénszarvasterelésben és szánhúzásban segítették gazdáikat.

André első látomásra beleszeretett a hófehér „kiskutyába", akivel – ahogy ő is írta – szerelem szövődött.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!