Szerelmes pár az Álarcos énekes nyomozói között? - ifaktor
Szabó Zsófi és Fluor Tomi
Hamarosan újra képernyőre kerül az Álarcos énekes, ám nagy változások várhatók az első két évadhoz képest. Lapunk úgy tudja, a zsűriasztal mögött több új híresség is feltűnik majd, úgy értesültünk, hogy ősztől többek közt Szabó Zsófi és Fluor Tomi feladata lehet kitalálni, kik is rejtőznek a maszkok alatt – számol be a hírről a Blikk.


Az Álarcos énekes kifejezetten nagy sikerrel futott az RTL Klubon, így nem meglepő, hogy visszatér a képernyőre a maszkos műsor.

A hírek szerint Gáspár Laci és Csobot Adél semmiképpen nem lesz jelen az új évadban, ugyanis X-Faktoros teendőik ezt nem engedik meg, míg Sebestyén Balázs ugyan kedveli a műsort, de új kihívás elé nézhet (ráadásul vélhetően ő fogja vezetni a visszatérő Nyerő Párost is – a szerk.).

A Blikk információi már csak azért is érdekesek, mivel Fluor Tomi és Szabó Zsófi az utóbbi időben sok időt tölt együtt, így nem csoda, hogy a rajongók azt találgatják vajon összejöttek-e.

Vajon az X-Faktoros Dallos Bogi és Puskás Peti szerelme után egy újabb „love-sztorinak" lehetünk a tanúi?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!