Szeressük a testünket!- erre buzdítja követőit Rácz Jenő menyasszonya - ifaktor
Gyuricza Dóri ül a fűben

"Lehetetlen megfelelni a 21.század elvárásainak"- ezzel a gondolattal kezdi sorait Dóri.


Dóri már számos alkalommal hangsúlyozta Instagram-oldalán, hogy mennyire fontosnak tartja az önszeretet és a pozitív testképet, mely igencsak torznak mondható napjainkban. A ránk zúdított filterezett és manipulált képek áradata nem tesz jót a mentális egészségnek és a kiegyensúlyozott énképnek, ide értve a nők mellett a férfiakat is.

Éppen ezért Dóri úgy gondolja, hogy nem lehet elégszer beszélni erről a fontos témáról.

Mikor készült a kép úgy éreztem a kalap mögött biztonságosabb. Mind ezt csináljuk.. van aki az arcát takarja vastag sminkkel, van aki most 40fokban is hosszú ruhákban jár amiatt, ahogy érzi magát. Akarom, hogy ti is lássátok, hogy ez normális‼️ Lehetetlen megfelelni a 21.század elvárásainak.. a brutális mértékű stressz ami rajtunk ül meglátszódik, a felelősség, a kor, a sebek, mind mind nyomot hagynak rajtunk, és egyre jobban elbújunk valami mögé. De van értelme? Szerintetek joggal takargatom magam? Mert szerintem senkinek nem kellene és mélyen belül ezt mi is tudjuk. Csak mind félünk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!