Szeretkezz, ne háborúzz! Pinknél nincs „békülős” szex - ifaktor
Pink és Carey Hart mosolyog a kamerába fekete zakóban és piros ruhában

Pink arról beszélt, hogy náluk ez a fajta megoldás miért nem működik.


Megszokhattuk, hogy az énekesnő szinte mindig őszintén és nyíltan beszél arról, ami a hálószobában, zárt ajtók mögött történik férjével, Carey Hart-tal.

Pink elmondása szerint egy nagy veszekedést követően, jobban részesíti előnyben a „ Ne érj hozzám!" szöveget, mint a békülés intim formáját. Az új dokumentumfilmjében Pinket egyetlen alkalommal sem lehet látni veszekedni férjével, amire azt a választ adta, hogy

„Tényleg semmilyen veszekedést nem vett fel a kamera, mert okosan csatázunk."

Annak ellenére, hogy Pink rettentően boldog férje és két közös gyermekük, Willow és Jameson mellett, még mindig hisz abban az elvben, amire egy egész klubot alapított, ez pedig a „Nincs szükségem férfira" klub.

„Igen, továbbra is tagja vagyok ennek a klubnak, annak ellenére, hogy egy csodás ember van mellettem."
„…Azonban egyikőnknek sem KELL a másik. Mi egymást választottuk és akarjuk egymást."

A pár 15 éves házassági évfordulót ünnepelt Januárban, ugyanakkor beszélt arról is, hogy volt idő, mikor párterápiára is szükségük volt.

„Szerintem a kapcsolódás és az intimitás között nagy különbség van. Az intimitás része volt az, ami nekem nem igazán ment. Volt egy alkalom, mikor a párterápián ültünk és csak dőlt belőlem, hogy évek óta egyáltalán nem érzem őt magam mellett, nincs a jelenben, nem ért meg és egyáltalán nem tud érzelmileg kapcsolódni hozzám és még csak meg sem próbál."

idézte fel Pink

Majd folytatta

„Aztán Vanessa (párterapeuta) azt mondta, 'oké, csönd legyen', álljatok fel, fogjátok meg és helyezzétek a másik kezét a saját szívetekre, majd nézzetek mélyen egymás szemébe. Akkor az az ember, akiről azt mondtam percekkel ezelőtt, hogy nincs mellettem, csak ott állt szívemre tett kezével és közben a szemével a lelkemig hatolt és tudjátok mit? Elnevettem magamat és elfordultam. Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy egy kicsit, nagy rakás szarság van bennem. Én voltam az, aki végig csak beszélt arról, hogy mi nem jó, holott rengetegszer én voltam az oka."

Pink új dokumentumfilmjében, a „Minden amit eddig tudok"-ban, rengeteg minden lesz ami elkápráztat majd bennünket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!