Miért nem szerepel Samantha a Szex és New York folyatásában? - ifaktor
Szex és New York sztárjai ágyban fekszenek egymás mellett

A nagysikerű filmsorozat hölgyei trióként térnek vissza. Amikor az HBO bejelentette a rebootot, a rajongók meglepődtek, hogy a szexőrült PR-mágnás, akit az eredeti sorozatban és két filmben is Kim Cattrall alakított, nem lesz része a minisorozatnak.


Az évek során Cattrall utalt rá, hogy régóta lappangó viszály van közte és Sarah Jessica Parker között, azt sugallva, hogy Parker megakadályozta őt abban, hogy jó viszonyt alakítson ki Cynthia Nixonnal és Kristin Davisszel. Egy 2018-as Instagram-posztban még "kegyetlennek" is nevezte Parkert – egy 2017-es New York Post-sztorira hivatkozott, amely részletesen kifejtette a drámát. (A Voxnak van egy aktuálisabb - és mértéktartóbb - visszatekintése.) Parker a maga részéről mindig is azt állította, hogy ő és Cattrall baráti viszonyt ápolnak.

,,Nincs szükségem a szeretetedre és a támogatásodra ebben a tragikus időben"

- üzente Jessicanak.

Egy hónappal a minisorozat bejelentése után az HBO tartalomért felelős vezetője, Casey Bloys megerősítette, hogy Samantha távolléte része lesz a sorozat történetének. A Television Critics Association sajtóturné részeként tartott előadáson Bloys elárulta, hogy a forgatókönyv a női barátságok valóságával fog foglalkozni, beleértve azt is, hogy azok nem mindig tartanak örökké.

Bloys elmondta, hogy nem az a cél, hogy ezek a karakterek újraéljék a 30-as éveiket. A történet az 50-es éveikben járó nőkről szól majd, akik pontosan olyan dolgokkal foglalkoznak, amelyekkel az emberek az 50-es éveikben valóban foglalkoznak.

Hozzátette, hogy a való életben is, előfordul, hogy az emberek egy darabig a mindennapjaink részei, majd távoznak az életünkből, hisz a barátságok elhalványulnak, és új barátságok kezdődnek, így a sztori hűen tükrözi az élet tényleges szakaszait.

A SATC executive producere, Michael Patrick King megnyugtatta a rajongókat, hogy a Samantha Jones karakterét nem ölték meg, és a New York Times-nak adott interjújában elárulta: "Senki sem halt meg. Senki." Bennfentesek a Daily Mailnek elmondták, hogy a PR-szakember Londonban fog élni, miután összeveszett Carrie Bradshaw-val. Akármit is csinál a képernyőn kívül, azt tudjuk, hogy valószínűleg mesés lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!