Szexi fotósorozatot posztolt Mihalik Enikő - ifaktor

A gyönyörű modell pocakja napról napra egyre kerekebb, melyet előszeretettel meg is mutat egy-egy szexibb és mutatósabb kép formájában.


Amennyire dögös és szexi, annyira meghitt és szép is az alább látható képsorozat Enikőről.

A modell Instagram-posztja alatt hosszasan ecseteli, hogy mennyit jelent számára a hely, ahol a képek készültek és alig várja, hogy gyermekét is elhozhassa hamarosan ide.

A hely, ami az egyik legértékesebb a szívemnek. A hely, ahol minden nyaramat töltöttem miközben felnőttem. Ennek a háznak minden porcikájáról vannak emlékeim és ezekről az utcákról is, melyeket örökké őrizni fogok. Ez számomra többet jelent néhány fotónál. Ez a világot jelenti számomra. Alig várom, hogy elkezdhessem megosztani a világom ezen részét a hasamban növekvő kicsivel. Alig várom, hogy újra itt legyek vele.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!