Szexi jógapózt mutatott követőinek Iszak Eszti - ifaktor

A népszerű modell, műsorvezető és influenszer, Iszak Eszti legújabb hobbijáról már sokat olvashattunk Instagram-oldalán. Nem olyan rég elhatározta, hogy megoszt követőivel pár számára hasznosnak és fontosnak ítélt jógapózt, melyeknek jótékony hatásairól is ír az influenszer.


Eszti legújabb Insta-posztjában egy olyan pózt hozott el követőinek, ami nem csak a test izmait és ízületeit serkenti, de fel is ébreszt minket, ha kicsit fáradtak lennénk. Az influenszer hasznos tanácsokkal látja el kedvelőit és segíti a jógázni vágyókat.

A különleges póz természetesen Esztinek ugyan olyan jól áll, mint bármelyik hétköznapi beállása. A modell olyan szerencsés adottságokkal rendelkezik, hogy felvehet bármilyen ruhát vagy pozitúrát, szinte biztos, hogy jól fog neki állni.

„Vasisthasana
Oldal deszka póz
A hagyományos plankhez hasonlóan ez is egy jó stabilizáló gyakorlat, erősíti a test izmait-tartóizmait, az izületeket és felébreszt kicsit, ha fáradt lennél!
A hagyományos nyújtott kezű deszkából fordul ki oldalra, helyezd a két lábat egymásra és támaszkodj meg a külső talpéleden és a tenyereden! Told a csípőd felfelé, szegycsont előre néz, a hónalj leszorítva!
Fontos, hogy az ujjaid alatti párnákon támaszkodj, ne a csukló tövén; ne engedd bedőlni a csípőd se lefelé, se hátra; a gerinc egyenes; fej a gerinc meghosszabbítása!
Magas vérnyomás, csukló vagy váll-sérüléd esetén ne végezzétek"

– írta Iszak Eszti közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!