Szexi jógapózt mutatott követőinek Iszak Eszti - ifaktor
Iszak Eszti fehér edzős ruhában ül egy körben

A népszerű modell, műsorvezető és influenszer, Iszak Eszti legújabb hobbijáról már sokat olvashattunk Instagram-oldalán. Nem olyan rég elhatározta, hogy megoszt követőivel pár számára hasznosnak és fontosnak ítélt jógapózt, melyeknek jótékony hatásairól is ír az influenszer.


Eszti legújabb Insta-posztjában egy olyan pózt hozott el követőinek, ami nem csak a test izmait és ízületeit serkenti, de fel is ébreszt minket, ha kicsit fáradtak lennénk. Az influenszer hasznos tanácsokkal látja el kedvelőit és segíti a jógázni vágyókat.

A különleges póz természetesen Esztinek ugyan olyan jól áll, mint bármelyik hétköznapi beállása. A modell olyan szerencsés adottságokkal rendelkezik, hogy felvehet bármilyen ruhát vagy pozitúrát, szinte biztos, hogy jól fog neki állni.

„Vasisthasana
Oldal deszka póz
A hagyományos plankhez hasonlóan ez is egy jó stabilizáló gyakorlat, erősíti a test izmait-tartóizmait, az izületeket és felébreszt kicsit, ha fáradt lennél!
A hagyományos nyújtott kezű deszkából fordul ki oldalra, helyezd a két lábat egymásra és támaszkodj meg a külső talpéleden és a tenyereden! Told a csípőd felfelé, szegycsont előre néz, a hónalj leszorítva!
Fontos, hogy az ujjaid alatti párnákon támaszkodj, ne a csukló tövén; ne engedd bedőlni a csípőd se lefelé, se hátra; a gerinc egyenes; fej a gerinc meghosszabbítása!
Magas vérnyomás, csukló vagy váll-sérüléd esetén ne végezzétek"

– írta Iszak Eszti közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!