Szexi képet osztott meg Nagy Daniról felesége - ifaktor

A szemfülesek már észrevehették, hogy Nagy Dani Instagram-oldalán egy tőle nem megszokott fotó került napvilágra. Persze azt már tudjuk régebb óta, hogy Dani közösségi oldalait az Exatlon Hungary-ban való szereplése miatt felesége kezeli, így ez áll a dolog hátterében.


A fotón a sportember izmos, kidolgozott felső testét láthatjuk, amit egy profi fotós örökített meg egy fotózás keretein belül. Dani felesége, Rami a bejegyzésében leírta Dani követőinek, hogy bizony ezt a képet ő osztotta meg férjéről és Dani nem biztos, hogy ezt engedte volna feleségének.

Minden esetre a kép már kint van az oldalon, mi pedig gyönyörködhetünk a sportoló izmost felsőtestén. Szurkolunk neki, hogy sokáig jusson a versenyben és még több titkot oszthasson meg róla felesége.

„Ezt a képet Dani soha nem tette volna ki, úgyhogy örülök, hogy most én kezelem az instáját, mert én büszkén mutogatom! Alig várom a mai versenynapot és baromira izgulok, hiszen medáljáték lesz, ami később még nagyon jól jöhet.

Szurkoljunk együtt Daninak!"

– írta Dani közösségi oldalán felesége.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A TikTokot alapító cég, a ByteDance felfoghatatlan növekedése 2020-ban

111%-os növekedést produkált a kínai vállalat-óriás.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!