Szexi képet osztott meg Nagy Daniról felesége - ifaktor

A szemfülesek már észrevehették, hogy Nagy Dani Instagram-oldalán egy tőle nem megszokott fotó került napvilágra. Persze azt már tudjuk régebb óta, hogy Dani közösségi oldalait az Exatlon Hungary-ban való szereplése miatt felesége kezeli, így ez áll a dolog hátterében.


A fotón a sportember izmos, kidolgozott felső testét láthatjuk, amit egy profi fotós örökített meg egy fotózás keretein belül. Dani felesége, Rami a bejegyzésében leírta Dani követőinek, hogy bizony ezt a képet ő osztotta meg férjéről és Dani nem biztos, hogy ezt engedte volna feleségének.

Minden esetre a kép már kint van az oldalon, mi pedig gyönyörködhetünk a sportoló izmost felsőtestén. Szurkolunk neki, hogy sokáig jusson a versenyben és még több titkot oszthasson meg róla felesége.

„Ezt a képet Dani soha nem tette volna ki, úgyhogy örülök, hogy most én kezelem az instáját, mert én büszkén mutogatom! Alig várom a mai versenynapot és baromira izgulok, hiszen medáljáték lesz, ami később még nagyon jól jöhet.

Szurkoljunk együtt Daninak!"

– írta Dani közösségi oldalán felesége.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!