Szilágyi Szilvi egy évszakban sem hajlandó lemondani a kávézás örömeiről - ifaktor

A nagy nyári hőségben az emberek nagy része nem kedveli a meleg italokat, sokaknak jobban esnek a hűs frissítők. Szilágyi Szilvi a kávézás rituáléját azonban nyáron sem hajlandó kihagyni az életéből.


Az influenszer egyik kedvenc itala a hosszú kávé, de elmondása szerint sokkal jobban szereti, ha nyáron átválthat annak jeges változatára.

Felhívja rá azonban a figyelmet, hogy nem mindegy melyik kávéreceptet készítjük el jéggel, hiszen attól módosulhat a kávé íz-és illatkaraktere.

Szilvi legjobban az ízesített kávékat szereti, nagy kedvence lett a kókusz, mely véleménye szerint tökéletesen illeszkedik a nyári hangulathoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!