Szilágyi Szilvia így vészeli át a telet - ifaktor
Monár Szilágyi Szilvi fekete felsőben áll fehér fal előtt

A népszerű influenszer anyuka, Szilágyi Szilvia elárulta Instagram-oldalán követőinek, hogyan vészeli át a téli napokat és mivel védi szervezetét kívülről és belülről is a hideg ellen.


Szilvi nagyszerű tanáccsal látta el kedvelőit, akik hálásak is voltak neki posztjáért. Az influenszer azt is elárulta nekünk, hogy már tényleg csak egy hónapot bír ki a téli időszakból. Reméljük hamarosan beköszönt a tavasz és kellemes időjárás lesz már márciusban.

„Úgy érzem, ezekből a téli, borús, szürke napokból maximum egy hónapot bírok ki. Épp ezért igyekszem olyan dolgokkal körbe venni magam, illetve olyan termékeket használni, melyek energizálnak és boldoggá tesznek, kívül belül egyaránt! Bőrápolásban verhetetlen ebben a C vitamin! Télen nemcsak szervezetünknek, de arcbőrünknek is szüksége van rá, hogy ragyogó legyen. Íme, egy szuper, antioxidánsokban gazdag rutin, Q10 koenzimmel, C-, és E-vitaminnal, amit be tudtok vetni a még ragyogóbb bőrért! A helyes sorrend: tisztítás, szérum és arckrém. Heti 1-2 alkalommal fátyolmaszk, havi 1 alkalommal 7 napos ampulla kúra"

– olvashatjuk Szilvi bejegyzésében.

Köszönjük Szilvinek a jótanácsot, reméljük már nem kell sokáig fagyoskodnunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!