Egyszerre vesztette el édesanyját és nagymamáját Győrfi Pál - ifaktor
Az Összezárva Hajdú Péterrel következő adásában a nézők közelebbről is megismerhetik azt a Győrfi Pált, aki a vírusnak hála immár több mint egy éve része mindannyiunk életére.


Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét részletesen kérdezte Hajdú a most betöltött szerepéről, de szóba került az is, hogy sajnálatos módon szinte egyszerre, rögtön egymás után vesztette el édesanyját és nagymamáját a kommunikációs szakember.

Győrfi elárulta, hogy a legnehezebb az volt, amikor édesanyja elment és át kellett mennie a másik szobába, hogy közölje mindezt nagymamájával...

Hajdú Péter műsorának legújabb adás péntek este 10 órától lesz látható a LifeTV műsorán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!