Szívbemarkolóan búcsúzik Járai Kíra Törőcsik Maritól - ifaktor
Járai Kíra férjén, Járai Mátén keresztül ismerte meg Mari mamát, aki életének 86. évében hunyt el. Kíra egy kedves videóval és üzenettel búcsúzott a legendás színésznőtől.


Az életének 86. évében elhunyt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Köztudott, hogy Mari fogadott unokája, Járai Máté. Máté nagyapja a filmrendező, Maár Gyula, aki Törőcsik Mari férje volt 41 éven keresztül, egészen 2013-ban bekövetkezett haláláig, amit a színésznő sosem tudott feldolgozni.

Kíra most egy szívhez szóló üzenetet fogalmazott meg, s egy fotóval tarkított hangfelvételt is közzé tett, amelyen Maár Gyula látható Marival, alatta pedig a legendás Nyicsevó szól Törőcsik előadásában.

Kíra a következőket fűzte a bejegyzéshez:

„Újra együtt vannak"

Maritól a nemzet színe-java búcsúzik a közösségi oldalakon, mindenkit megérintett a színészlegenda halála.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Így is lehet: 9 éve élnek boldog házasságban Bárdosi Sándorék

A házassági évfordulóról Bárdosi felesége, Ildi emlékezett meg az Instagram-oldalán, ahol egy nagyon szívet melengető bejegyzést tett közzé.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!