Szögeczki Ági a kilókkal bajlódik - ifaktor
Szögeczky Ági napszemüvegben áll a szabadban

Sokan vagyunk úgy, hogy a tavasz megérkeztével szeretnénk pár kilótól megszabadulni, vagy akár csak formálódni kicsit, hiszen közelít a strandszezon. Így határozott a népszerű közszereplő, Szögeczki Ági is, akinek nem éppen úgy megy az alakulás, ahogyan tervezte.


Ági legújabb Instagram-bejegyzésével egy február harmadikai posztjára reagált, amiben követőinek megmutatta régi alakját és csinos fotójával szerette volna magát is és követőit is motiválni a mozgásra.

Azóta eltelt kicsivel több, mint egy hónap és Ági elárulta követőinek, hogy semmit sem haladt a célja elérése felé. Teljesen őszintén mesélte rajongóinak, hogy most olyan időszakát éli az életének, amiben egyszerűen nem tudja magát rávenni a fogyásra.

A közszereplő ismét egy régi fotót csatolt posztjához, amit talán szintén azért tett, hogy magát, vagy legalább követőit motiválni tudja.

„Nagy tisztelettel és szeretettel érdeklődnék, hogy ki hol tart a fogyókúrájában?! 🙈🤣✌️
Február 3-án tettem ki egy posztot, amihez rengetegen írtatok...akkor úgy éreztem leszünk "néhányan", akikkel együtt rekordokat döntünk majd és brutal szuper eredményeket érünk el a fogyás terén....... ✌️✌️
Nos, szóval..... 🤣🙈😂Nekem nulla, még annál is nagyobb nulla az eredményem!!! Egy nagy semmiiiiiii... 😅😂😅😂
Tudom, nem biztos, hogy ezen nevetnem kellene, de ez van...valamiért most nem megy...a futást sem sikerült elkezdenem és bár nem eszek rosszul, nem eszem magam hülyére, a diétám most nem tartott sokáig.....
Nem adom fel, de vhogy nekem most nehezebb, mint hittem.... 😭😭😭
Ti hogy álltok Csajok?
Van akinek sikerült ez alatt az egy hónap alatt valami szuper eredményt elérni?
És neeeeem, még mindig nem mostani ez a fotó, és neeem, még mindig nem így nézek most ki"

– olvasható Ági bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!