Szögeczki Ági kisfiának meg kellett válnia kiskutyájától - ifaktor
SZögeczki Ági és kisfia, Patrick
Szögeczki Ági kisfiának, Patrick-nak minden vágya volt egy kiskutya. Miután megkapta azonban nagyon hamar el is kellett tőle búcsúznia.


„Patrick imádja a kutyákat. Régóta kér, hogy legyen neki - nekünk is... Szerettem volna, ha látja, tudja és érzi, hogy valójában milyen komoly felelősség is egy kutyus a családban. Így nagyon örültünk neki, amikor az Unokahúgomék el tudtak utazni egy hétvégére és hozzánk jöhetett a kutyusuk, Lufi nyaralni. Patrick számolta a napokat, az órákat majd a perceket, hogy mikor mehetünk érte...
Nos, azt kell, hogy mondjam fantasztikus, vicces, boldog és szórakoztató, de egyben fárasztó is volt ez a kutyás hétvége, amit én is imádtam, és ma reggel hiányérzetünk is volt, hogy nincs itt Lufi..."

– írta Ági és kifejtette, nem zárja ki, hogy a jövőben nekik is legyen saját kutyusok, hiszen Lufi már most hiányzik nekik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!