Szögeczki Áginak elege van a negatív kommentelőkből - ifaktor

A népszerű közszereplő, Szögeczki Ági legújabb Instagram-bejegyzésében egy Székely János idézettel hívja fel a követői figyelmét egy hatalmas problémára a közösségi médiában. Ági az idézet után saját véleményét is hosszasan kifejtette bejegyzésében.


Rengeteg közösségi média sztártól és influenszertől olvashatjuk egyre sűrűbben, hogy számtalan sértő és bántó hozzászólást kapnak idegen emberektől bejegyzéseik alatt. Ezt egyre több influenszer kezdi megelégelni és áll ki saját magáért. Így tett Szögeczki Ági is.

„>>Olyan nagyképűen, magabiztosan szoktunk ítélni! Megvan a véleményünk: ez ilyen, az olyan. Pedig dehogy tudjuk, milyen a másik ember! Egy másik életből csak a felszínt látjuk, a jéghegy csúcsát. De hogy mi is történt egy másik ember életében a születésétől kezdve mostanáig, hogy mitől lett ilyenné, milyen terheket hordoz, mennyi érték és szépség van benne, csak talán nem volt, aki előcsalogassa, észrevegye - sokszor alig-alig sejtjük!<<
(Székely János)

Kérem kétszer olvassák el ezt az idézetet, azok a követők, akik boldogan, örömmel rúgnak bele egy-egy közszereplőbe, csak azért mert úgy gondolják ismerik.......úgy gondolják mivel ismert nő vagy férfi, ezért vele bármit meg lehet tenni, neki bármit lehet írni, mondani...hisz vállalta, ez az élete, ő ebből él, vállalnia és bírnia kell a kritikát stb, stb, stb....sorolhatnám...
Elsősorban nem magamra gondolok! És nem azokra az emberekre, akik udvariasan osztanak meg egy - egy negatív véleményt.
Hosszasan tudnék még erről írni, de azt hiszem Székely János soraiban minden benne van...és aki rendelkezik kellő intelligenciával, az pontosan érti és tudja mire gondolok!
Kinek nem inge...

Puszillak Benneteket, és örülök, hogy itt "nekem" nagyrészt őszinte, kedves és udvarias ismerősök, követők vagytok! Hála és köszönet Nektek!"

– olvashatjuk Ági bejegyzése végén.

Csak remélni tudjuk, hogy ez a borzasztó jelenség hamarosan meg fog szűnni, ha egyre több közösség média sztár áll ki és védi meg magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!